Onze Kliniek


Natuurlijk Jong! is gevestigd in het centrum van Midwoud, een klein dorpje in Noord Holland, 30 minuten van Amsterdam.

De kliniek bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de snelweg A7. U kunt gratis parkeren.

In 2011 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor (cos)medische behandelingen en openden de deuren van kliniek Natuurlijk Jong!
Onze artsen zijn KNMG erkend cosmetisch artsen en NVCG gecertificeerd. De artsen hechten grote waarde aan bij- en nascholing en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NVCG om altijd op de hoogte te zijn van nationale en internationale ontwikkelingen.

Natuurlijk Jong is een gecertificeerde kliniek. Dat betekent dat de processen, het beleid en de directie van Natuurlijk Jong jaarlijks worden beoordeeld door een onafhankelijke partij (Van Straten Advies en Certificering). Deze jaarlijkse toetsing geeft voor de patiënt een gerechtvaardigd vertrouwen dat binnen Natuurlijk Jong op een systematische wijze wordt gewerkt, die voldoet aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg, de ISO 9001: 2015, het ZKN Keurmerk en de NTA 8009. De jaarlijkse audit toont dat het kwaliteitsmanagement-systeem voldoet aan alle geldende wettelijke eisen en dat cliënten tevreden tot zeer tevreden zijn over de diensten van NJ. Het doel van het kwaliteitsmanagement systeem is een continue beheersing, borging en verbetering van de patiënt-veiligheid. Een belangrijk punt hiervan is de 24-uursbereikbaarheid voor spoedzorg: patiënten kunnen er vanuit gaan dat er altijd een KNMG erkend en gecertificeerd cosmetisch arts van Natuurlijk Jong bereikbaar en beschikbaar is voor spoedeisende zorgvragen.

De medische processen in de kliniek worden jaarlijks door een onafhankelijk Deskundige Hygiëne en Infectiepreventie getoetst om de hoogste hygiëne voorwaarden te garanderen. Zo wordt in de kliniek uitsluitend met de hoogste kwaliteit, gecertificeerde disposable RVS instrumentarium geopereerd, dat is afgestemd op de ingreep ooglidcorrectie en persoonlijke voorkeur van het operatieteam. Daarnaast wordt apparatuur jaarlijks door de leveranciers getest en afgesteld voor een optimale werking en patiëntveiligheid.

Het elektronisch patiëntendossier is afgestemd op de zorgprocessen binnen Natuurlijk Jong! en voldoet aan de Europees wettelijke privacy eisen voor bescherming persoonsgegevens.