Skinboosters

Een behandeling met de skinboosters is een gespecialiseerde vorm van mesotherapie gecombineerd met microneedling. De skinboosters worden in de huid gebracht door middel van een injector. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling maar de hersteltijd is minimaal en de behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren.

Hoe ziet de behandeling er uit:


De basis van de RRS-Inject Skinboosters is hyaluronzuur, het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie en collageenstimulatie zorgt. Het verlies van hyaluronzuur is namelijk één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn fijne lijntjes, rimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling, c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader.

Alle skinboosters hebben hun eigen doel. Aanvulling met een specifiek biorevitalisatiecomplex helpt de huid te voeden of te verstrakken of, in het geval van XL-Hair®, de haarfollikels te stimuleren. Ook kunnen de skinboosters gecombineerd worden met andere behandelingen, zo kan de XL Hair® bijvoorbeeld de haargroei stimuleren na een haartransplantatie, en RRS HA Cellutrix® kan het resultaat van een “body shape” verder versterken.

# Skinboosters Productkeuze Indicaties
1 RRS® HA Injectable Arme huid, dehydratie van de huid, vale huid, rokershuid, fijne lijntjes
2 RRS® Hyalift 75 Pro Active Volume verlies, dehydratie van de huid, vale huid, verouderde huid, fijne lijntjes
3 RRS® HA Tensorlift Slappe huid, dehydratie van de huid, hypo-trofie, rokershuid, fijne lijntjes
4 RRS® HA Whitening Hyperpigmentatie, melasma
5 RRS® HA Eyes Vermoeide blik, donkere kringen, vochtwallen en fijne lijntjes rondom de ogen
6 RRS® HA Cellutrix Cellulitis, vetophopingen in de huid
7 RRS® HA Strimatrix Striae, littekens
8 XL Hair® Alopecia, beginnend haarverlies, dunner wordend haar

Alle RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectableproducten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking.


Skinboostersklik op foto voor resultaten

De RRS®-producten kunnen goed gecombineerd worden met de AD Daily Care-lijn. De producten uit deze lijn ondersteunen en bevorderen een langdurig resultaat van de RRS-Inject®, Hair & Skinbooster-behandelingen en bestaan uit serums, bodycreams, hairspray en shampoos. De AD Daily Care-serums kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met SkinTech® Crèmes.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u met onze specialist de mogelijkheden en uw wensen bespreken.

De producten van SkinTech zijn via https://www.skintechpharma.nl ook online te bestellen. Vraag hiervoor om uw persoonlijke code in onze kliniek.