Profhilo


Profhilo is een doorbraak op het gebied van cosmetische behandelingen. Door deze behandeling worden cellen in verschillende huidlagen geactiveerd wat de huid zelf aanzet tot aanmaak van collageen en elastine. Deze collageenstimulator stimuleert ook vetcellen waardoor volumeverlies als gevolg van veroudering wordt geremd.
Profhilo heeft als doel versteviging van de huid, zonder de verhoudingen in het gezicht te veranderen. Het is een effectieve anti aging techniek die grote verbetering geeft van de huidconditie.

Naast dat profhilo de aanmaak van collageen en elastine stimuleert lijkt deze methode ook ontstekingsremmend te werken. Het heeft een kalmerende werking bij huidaandoeningen zoals rosacea, acne en eczeem waardoor klachten kunnen afnemen.

De behandeling bestaat uit injecties met puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Het hyaluronzuur verspreidt zich geleidelijk in de huid wat zorgt voor meer effect op een groter oppervlakte van het gezicht. Dit is een groot verschil met fillers, deze worden plaatselijk toegepast om verouderingsverschijnselen tijdelijk te behandelen door rimpels te vullen en volume toe te voegen aan het gezicht. Profhilo pakt niet alleen verschijnselen van huidveroudering aan maar doet ook wat aan de oorzaak. Het geeft een structurele verbetering van de huid met een natuurlijk resultaat.

Er wordt gestart met twee behandelingen met een interval van vier weken. Het optimale resultaat is ongeveer twee maanden na de laatste behandeling zichtbaar. Vervolgens bestaat het onderhoud uit een enkele behandeling eens per 3-6 maanden, afhankelijk van de huidconditie. De kosten per behandeling zijn €300,-.

Hoe ziet de behandeling er uit: