Ooglidcorrecties


Hangende oogleden kunnen storende klachten geven zoals hoofdpijn, vermoeide ogen, druk op de ogen, verminderd gezichtsvermogen, of klachten van meer esthetische aard zoals een vermoeide blik. Voor deze klachten kunt u bij NatuurlijkJong! terecht voor een ooglidcorrectie van hoge kwaliteit en een zeer scherpe prijs. De artsen van Natuurlijk Jong! hebben inmiddels meer dan 6000 ooglidcorrecties met hoge klanttevredenheid uitgevoerd.

Een ooglidcorrectie kan bij Natuurlijk Jong! worden uitgevoerd middels verschillende behandelingen: door middel van de chirurgische ooglidcorrectie (zie hieronder) of een correctie van de boven- of onderoogleden zonder snijden middels de PlexR Soft Surgery techniek (zie PlexR). Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunt u met onze artsen uw mogelijkheden en wensen bespreken.

Wat is het?


Een chirurgische ooglidcorrectie is een operatieve ingreep waarbij een teveel aan huid en zonodig onderhuids vetweefsel wordt weggenomen van de bovenoogleden.

Hoe gaat de ingreep in zijn werk?


Eerst vindt een intakegesprek plaats waarin uw wensen en de mogelijkheden worden besproken. Voorafgaand aan de ingreep worden foto’s gemaakt. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving van het ooglid. Na de verdoving wordt overtollige huid weggehaald. Daarna wordt de huid weer gesloten met hechtingen en hechtpleisters. De hechtpleisters en hechtingen worden, in de praktijk, over het algemeen na 1 week verwijderd. De operatie zelf duurt ca. 30 minuten.

Adviezen


Voor adviezen over de behandeling ooglidcorrectie klik hier.

Geen bloed verdunnende pijnstillers gebruiken een week voor de ingreep (bijv. Naproxen, Ibuprofen, Aleve). Bij twijfel overleggen met de arts.

Alcohol / Roken; 1 week voor en na de behandeling en de na de behandeling gelieve geen alcohol te nuttigen en niet te roken. Dit komt het herstel zeer ten goede.

Kosten


Wij vragen voor de totale behandeling € 850,- inclusief intakeconsult, operatie en nazorg. Dit bedrag kunt u middels een pinbetaling voldoen.