Fillers


Met fillers kunnen Rimpel- en volumebehandelingen worden gedaan.

Bij huidveroudering spelen meerdere factoren een rol zoals leeftijd, genetische aanleg, zonlicht en roken. Ten gevolge van het dunner en slapper worden van de huid en de ondersteunende weefsels kunnen lijnen en volumeverlies in bijvoorbeeld het gelaat ontstaan en zo een vermoeide, verouderde indruk geven. Fillers kunnen worden gebruikt om de huid te verjongen en te zorgen voor een fris en uitgerust uiterlijk.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verstevigen van de huid. Er bestaan verschillende soorten dermale fillers. De artsen van Natuurlijk Jong! werken uitsluitend met veilige, tijdelijke fillers van A-merken zoals Stylage en Belotero (hyaluronzuur) en Radiesse (collageen stimulator).

Injectables kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld:

  • accentueren jukbeenderen
  • volumeverlies wangen
  • verzachten neus-lippen plooi
  • het corrigeren van afhangende mondhoeken
  • meer volume in en contour van de lippen
  • verfijnen van de liplijntjes (rokerslijntjes)

Effect


Het effect van een behandeling met hyaluronzuur is direct zichtbaar, maar optimaal na 1-2 weken.

Het resultaat houdt gemiddeld 9-12 maanden aan (de lippen gemiddeld 6 maanden). Voor een blijvend resultaat zal de behandeling dan herhaald moeten worden.

Behandeling


De artsen bij NatuurlijkJong zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten en na de behandeling kunt u direct weer naar huis.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.